Rittinfo

Er du ikke helt der enda at ODEON-rittet Lysebotn-Bryne er rittet for deg, da har vi nå fått et godt alternativ!

ODEON-rittet Sirdal-Bryne blir i 2022 arrangert lørdag 13 august klokken 10:00.

101 kilometer langt, 1000 høydemeter stigning totalt. Se kart.

Deltakerpremie blir utdelt på Vestly når du er i mål.

Servicebiler fra Spinn Sykkelshop kjører kotinuerlig gjennom løypen.

Lys er påkrevd da det er 3 tunneler i rittet. I tillegg er det jo generelt påbud om lys på sykler i Norge. Vi ønsker ikke blinkendelys på under rittet, da dette er veldig sjenerende å ligge bak i tunneler.

Transport! Vi har satt opp mulighet for busstransport til start på selve rittdagen på ODEON-rittet Sirdal-Bryne!
Det vil være en buss med tilhenger for sykler. Samme buss, vil også transportere ned returbagasje til målområdet(avreise fra Sirdal 11:45).
Bussen vil gå fra, fremmøte 10 minutter før avkjøring:
Stavanger Rutebilstasjon klokken 09:00
Sandnes Rutebilstasjon, klokken 09:15
Ålgård første busstopp etter siste rundkjøring kl. 09:30
Velg og betal for dette ved påmelding til rittet!
(Glemte du å bestille buss, logger du deg bare på med igjen med din kode og bestiller og betaler fra din påmeldingsbekreftelse til rittet.)

Overnatting er det mulighet å gjøre inne i Sirdal om ønskelig.

Overnatting, det kan også gjøres på et av hotellene på Bryne. På Bryne spør du bare etter avtale pris for Bryne CK ritt deltaker! Bryne Kro & Hotell eller Jæren Hotell

Vi minner også om at alle kjøretøy må være veldig forsiktige. Langing fra bil i fart er ikke lovlig. Parkeres det i veikant, så må hele bilen ut i fra veibanen. Følgebiler er ikke lovlig i Turritt.

De farligste sikkerhetsproblemene med dette rittet er følgebilene, vennligst følg disse klare reglene vi har laget til.

Delta på ODEON-rittet Lysebotn – Bryne uten tidtaking.
I 2018 vil det være mulig å delta på Vestecrittet Lysebotn – Bryne uten tidtaking.
De som ønsker å starte tidligere enn kl. 12:00 og de som forøvrig ønsker å delta uten tidtaking velger «Jeg ønsker ikke tidtaking» i feltet «Uten tid» i påmeldingen.
Velger du dette så vil du fremdeles få mellomtider og tid i mål på din mobiltelefon, om mobilnummer er lagt inn i påmeldingen. På offisiell resultatliste vil du få «Fullført».

Startnummer deles ut på forhånd, 14 august fra 15:30 til og med 17:30. Dette skjer hos vårs gode samarbeidspartner Spinn Sykkelshop Sandnes.
De som ikke har fått tak på det før rittdagen, kan avhente det i sekretariatet i Sirdal.

Garderobeforholdene i startområdet blir på Sinnes Skole. Der er det toalett og garderobe tilgjengelig. Dette er 100 meter fra starten ved Sinnes Panorama. Garderober er veldig bra i målområdet på Vestly.

NHYET! Krystallrittene til Bryne CK inngår i dette rittet nå, man kan velge mellom dette eller ODEON-rittet Lysebotn-Bryne.

Kalas Trophy og Turrytteren inngår i dette rittet. Les mer.

Fullført, noen er som regel forhindret i å være med på selve rittet, men ønsker å bli oppført som «Fullført». Dette for å være med i adelskalender som deltaker og i å oppnå diverse på Krystallrittene, Kalas Trophy og PelotonRytteren. Skal man være med på dette så må vanlig påmelding være utført.
Treningstur/Gjennomsykling vil bli arrangert lørdag 22 juni. Alternativt er at man selv sykler og registrere det på Strava eller lignende og sender bildebevis til post@bryneck.no før rittet avvikles 17 august.

Sperretid for diverse punkter for å sikre en viss makstid er blitt innført på Sirdal-Bryne rittet. Dette for å unngå for lang stevneavvikling. Dette er akkurat det samme skjemaet som Lysebotn-Bryne rytterne må forholde seg til, så her bør det være en grei mulighet å få kommet i mål før sperrefristene!
Der kan da rytter velge selv om han vil stå av rittet, eller sykle alene til mål. Disse rytterne som velger denne løsningen, sender da bare en e-post i etterkant om ankomsttid i mål.
Tidene for disse passeringene er da:
Byrkjedal – 40 km – 4:55       klokken 16:00
E 39 – 71 km – 6:00                 klokken 17:30
Vestly – 101 km – 8:00            klokken 19:00

Resultater har vi i Bryne CK mål å få lagt ut på denne siden i løpet av rittdagen.

Vel møtt og lykke til!

starten