Rittinfo

Sirdal-Bryne Rittet blir i 2023 arrangert lørdag 12 august.

101 kilometer langt, 1000 høydemeter stigning totalt. Se kart.

Deltakerpremie blir utdelt på Vestly når du er i mål.

Servicebiler fra Spinn Sykkelshop kjører kotinuerlig gjennom løypen.

Lys er påkrevd da det er 3 tunneler i rittet. I tillegg er det jo generelt påbud om lys på sykler i Norge. Vi ønsker ikke blinkendelys på under rittet, da dette er veldig sjenerende å ligge bak i tunneler.

Transport! Vi har satt opp mulighet for busstransport til start på selve rittdagen på Sirdal-Bryne Rittet!
Det vil være en buss med tilhenger for sykler. Samme buss, vil også transportere ned returbagasje til målområdet(avreise fra Sirdal 11:45).
Bussen vil gå fra målområdet på Vestly, info om avreise blir informert til påmeldte på buss.
Velg og betal for dette ved påmelding til rittet!
(Glemte du å bestille buss, logger du deg bare på med igjen med din kode og bestiller og betaler fra din påmeldingsbekreftelse til rittet.)

Overnatting er det mulighet å gjøre inne i Sirdal om ønskelig.

Overnatting, det kan også gjøres på et av hotellene på Bryne. På Bryne spør du bare etter avtale pris for Bryne CK ritt deltaker! Bryne Kro & Hotell eller Jæren Hotell

Vi minner også om at alle kjøretøy må være veldig forsiktige. Langing fra bil i fart er ikke lovlig. Parkeres det i veikant, så må hele bilen ut i fra veibanen. Følgebiler er ikke lovlig i Turritt.

De farligste sikkerhetsproblemene med dette rittet er følgebilene, vennligst følg disse klare reglene vi har laget til.

Garderobeforholdene i startområdet blir på Sinnes Skole. Der er det toalett og garderobe tilgjengelig. Dette er 100 meter fra starten ved Sinnes Panorama.

Krystallrittene til Bryne CK inngår i dette rittet nå, man kan velge mellom dette eller Lysebotn-Bryne Rittet.

Fullført, noen er som regel forhindret i å være med på selve rittet, men ønsker å bli oppført som «Fullført». Dette for å være med i adelskalender som deltaker og i å oppnå diverse på Krystallrittene og PelotonRytteren. Skal man være med på dette så må man være påmeldt.
Treningstur/Gjennomsykling vil bli annonsert senere. De som ønsker rittet registrert som fullført sender inn dokumentasjon fra GPS eller Strava segment post@bryneck.no. Siste mulige dato vil være søndag 7. august.

Sperretid for diverse punkter for å sikre en viss makstid er blitt innført på Sirdal-Bryne rittet. Dette for å unngå for lang stevneavvikling. Dette er akkurat det samme skjemaet som Lysebotn-Bryne rytterne må forholde seg til, så her bør det være en grei mulighet å få kommet i mål før sperrefristene!
Der kan da rytter velge selv om han vil stå av rittet, eller sykle alene til mål. Disse rytterne som velger denne løsningen, sender da bare en e-post i etterkant om ankomsttid i mål.
Tidene for disse passeringene er da:
Byrkjedal – 40 km – 4:55       klokken 16:00
E 39 – 71 km – 6:00                 klokken 17:30
Vestly – 101 km – 8:00            klokken 19:00

Resultater har vi i Bryne CK mål å få lagt ut på denne siden i løpet av rittdagen.

Vel møtt og lykke til!

starten