Rittinfo

Sirdal-Bryne Rittet blir i 2024 arrangert lørdag 10 august klokken 12:00.

Bryne Cykleklubb inviterer i år til det 14 rittet i Sirdal-Bryne Rittet.

Rittet har befestet seg som et av de få lengre turrittene i Rogaland på landevei.

Lys er påkrevd da det er tunneler i rittet. I tillegg er det jo generelt påbud om lys på sykler i Norge. Vi ønsker ikke blinkendelys på under rittet, da dette er veldig sjenerende å ligge bak i tunneler.

Resultater har vi i Bryne CK mål å få lagt ut på denne siden i løpet av rittdagen.

Elektronisk tidtaking (Ultimate Sport Service) benyttes på dette rittet. Tidtakerchipen sikrer at du får registrert mellomtider og sluttid i mål. For korrekt tidtaking/resultat må chipen følge rytteren fra start til mål. Chipen festet rundt ankelen. Sirdal-Bryne Rittet benytter «Guntime» ved start. Dvs. at tidtakingen starter for alle når «startskuddet» går.

Fullført, noen er som regel forhindret i å være med på selve rittet, men ønsker å bli oppført som «Fullført». Dette for å være med i adelskalender som deltaker og i å oppnå diverse på Krystallrittene, Spinn Trophy, Mavic Classic og PelotonRytteren. Skal man være med på dette så må vanlig påmelding være utført.
Treningstur/Gjennomsykling vil bli arrangert og annonsert under nyheter her.
Alternativt er at man selv sykler og registrere det på Strava eller lignende og sender bildebevis til post@bryneck.no før rittet avvikles.

Vel møtt og lykke til!