Velkomne til start

Hei til dere som er påmeldt Sirdal- Bryne Rittet! Vi i Bryne Cykleklubb gleder oss til å få sendt dere avgårde fra Sinnes lørdag 10. august.

OBS! OBS! Kl. 11:00 – Nytt starttidspunkt Sinnes     HENTING AV STARTNR.
– Startnr. hentes før start på Sinnes.
– Vennligst ha startnr. tilgjengelig på mobiltlf, SMS blir sendt ut fredag 9. august. Dette gjør utdelingen mye smidigere for alle.   RITTDAGEN
– Lys er påkrevd da det er flere tunneller i rittet.
– Husk at trafikkregler gjelder også i turritt, brudd på disse kan medføre diskvalifikasjon.

Langing fra bil i fart er ikke lovlig. Parkeres det i veikant så må hele bilen ut av veibanen. Det er forbudt med følgebiler i turritt i Norge.
– Stopper en for å hjelpe noen som har skadet seg så kan tid i mål justeres. Ta da kontakt med Bryne CK representant ved tidtakervogn.
– Løypen vi være godt merket og blir også passet godt på av våre vakter rundt omkring. – På matstasjonen vil det være vann, saft og noe å bite i. 
NB! Matstasjonen i Gloppedalsura stenger kl. 14:45.   MÅLOMRÅDET – I målområdet på Vestly er det mat, drikke og deltakerpremie.
– Ved start og i målområdet er det toalett og vasker tilgjengelig. I målområdet på Vestly er det også garderober tilgjengelig.   
BUSSTRANSPORT – Busstransport til Sirdal fra Vestly Idrettsbarnehage (mål for begge distanser)  kl. 08:30). Oppmøte kl. 08:15.     Kontaktperson Håvard Erga 908 57 091  
BAGASJE – Bagasjetransport fra Sirdal til Vestly.  
FØLG DELTAKERENE Famile, venner og kjente kan finne mellomtider og resultater via denne linken:
http://live.ultimate.dk/desktop/front/index.php?eventid=6483&language=no

Det er også mulig å finne mellomtider og resultater via denne app’en: UltimateLIVE  
Vel møtt og lykke til med rittet!     Med sportslig hilsen BryneCK Bryne Cykleklubb