Rittinfo

Er du ikke helt der enda at Vestecrittet Lysebotn-Bryne er rittet for deg, da har vi nå fått et godt alternativ!

Vestecrittet Sirdal-Bryne blir i 2018 arrangert lørdag 11 august klokken 11:00.

101 kilometer langt, 1000 høydemeter stigning totalt. Se kart.

Deltakerpremie blir utdelt på Vestly når du er i mål.

Servicebiler fra Spinn Sykkelshop kjører kotinuerlig gjennom løypen.

Lys er påkrevd da det er 3 tunneler i rittet. I tillegg er det jo generelt påbud om lys på sykler i Norge. Vi ønsker ikke blinkendelys på under rittet, da dette er veldig sjenerende å ligge bak i tunneler.

Transport! Vi har satt opp mulighet for busstransport til start på selve rittdagen på Vestecrittet Sirdal-Bryne!
Det vil være en buss med tilhenger for sykler. Samme buss, vil også transportere ned returbagasje til målområdet(avreise fra Sirdal 10:45).
Bussen vil gå fra, fremmøte 10 minutter før avkjøring:
Stavanger Rutebilstasjon klokken 07:45
Sandnes Rutebilstasjon, klokken 08:05
Ålgård første busstopp etter siste rundkjøring kl. 08:25
Velg og betal for dette ved påmelding til rittet!
(Glemte du å bestille buss, logger du deg bare på med igjen med din kode og bestiller og betaler fra din påmeldingsbekreftelse til rittet.)

Overnatting er det mulighet å gjøre inne i Sirdal om ønskelig.

Overnatting, det kan også gjøres på et av hotellene på Bryne. På Bryne spør du bare etter avtale pris for Bryne CK ritt deltaker! Bryne Kro & Hotell eller Jæren Hotell

Vi minner også om at alle kjøretøy må være veldig forsiktige. Langing fra bil i fart er ikke lovlig. Parkeres det i veikant, så må hele bilen ut i fra veibanen. Følgebiler er ikke lovlig i Turritt.

De farligste sikkerhetsproblemene med dette rittet er følgebilene, vennligst følg disse klare reglene vi har laget til.

Delta på Vestecrittet Lysebotn – Bryne uten tidtaking.
I 2018 vil det være mulig å delta på Vestecrittet Lysebotn – Bryne uten tidtaking.
De som ønsker å starte tidligere enn kl. 11:00 og de som forøvrig ønsker å delta uten tidtaking velger «Jeg ønsker ikke tidtaking» i feltet «Uten tid» i påmeldingen.
Velger du dette så vil du fremdeles få mellomtider og tid i mål på din mobiltelefon, om mobilnummer er lagt inn i påmeldingen. På offisiell resultatliste vil du få «Fullført».

Startnummer deles ut på 8 august 2018 mer detaljert info kommer under nyheter når det nærmer seg. Dette skjer hos vårs gode samarbeidspartner Spinn Sykkelshop Sandnes. De som ikke har fått tak på det før rittdagen, kan avhente det i sekretariatet i Sirdal.

Garderobeforholdene i startområdet blir på Sinnes Skole. Der er det toalett og garderobe tilgjengelig. Dette er 100 meter fra starten ved Sinnes Panorama. Garderober er veldig bra i målområdet på Vestly.

NHYET! Krystallrittene til Bryne CK inngår i dette rittet nå, man kan velge mellom dette eller Vestecrittet Lysebotn-Bryne.

Kalas Trophy og Turrytteren inngår i dette rittet. Les mer.

Fullført, noen er som regel forhindret i å være med på selve rittet, men ønsker å bli oppført som «Fullført». Dette for å være med i adelskalender som deltaker og i å oppnå diverse på Krystallrittene, Kalas Trophy og Turrytteren. Skal man være med på dette så må vanlig påmelding være utført.
Funksjonærritt / gjennomsykling gjøres helgen 30. juni – søndag 1. juli. For de som ikke har anledning denne helgen kan også andre dager godkjennes forutsatt innsendelse av dokumentasjon fra GPS eller Strava. Siste mulige dato vil være 29. juli. post@bryneck.no

Sperretid for diverse punkter for å sikre en viss makstid er blitt innført på Sirdal-Bryne rittet. Dette for å unngå for lang stevneavvikling. Dette er akkurat det samme skjemaet som Lysebotn-Bryne rytterne må forholde seg til, så her bør det være en grei mulighet å få kommet i mål før sperrefristene!
Der kan da rytter velge selv om han vil stå av rittet, eller sykle alene til mål. Disse rytterne som velger denne løsningen, sender da bare en e-post i etterkant om ankomsttid i mål.
Tidene for disse passeringene er da:
Byrkjedal – 40 km – 4:55       klokken 16:00
E 39 – 71 km – 6:00                 klokken 17:30
Vestly – 101 km – 8:00            klokken 19:00

Resultater har vi i Bryne CK mål å få lagt ut på denne siden i løpet av rittdagen.

Vel møtt og lykke til!

starten